Prop-C

Conquer All
 
HomePortalRegisterLog inGallery

Share | 
 

 BunkFace Gagal Memungut Mata

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: BunkFace Gagal Memungut Mata   Sun Aug 31, 2008 6:09 pm

BunkFace Gagal Memungut Mata


Supremo vc BunkFace

Venue : Old Wajaford


Satu lagi perlawanan getir antara dua pasukan handalan akan berentap di stadium Old Wajaford. Di antara penonton yang memenuhi stadium, dapat dilihat kelibat Jose Mourinho yang duduk di kerusi VIP. Melalui temubual ringkas pihak SportCenter PL, beliau datang di atas jemputan bekas anak buahnya iaitu Kechique.



Pada minit ke-23, Encore membuat hantaran lintang dari kanan terus ke mencari Kaaleq lalu menanduk ke arah gol namun ditanduk keluar oleh Ammarnb. Sepakan penjuru diberikan pada Supremo. Pakar sepakan penjuru Supremo iaitu Badrul Bakhtiar bersedia dan membuat hantaran cantik lalu ditanduk masuk oleh Encore. Encore berlari lalu menggelungsur dgn lututnya dan membuat ’flying kiss’ pada penyokong2 Supremo. Supremo mendahului 1-0. Pada minit ke-32, Kaaleq pula meledak gol kedua bg pasukannya hasil lob yg sgt menarik melepasi kawalan Kechique. Kaaleq berjogging menangkat tangan sambil menunjukkan jari telunjuk keatas tanda beliau meraikan gol. BunkFace tertekan. .Kira. membuat one-two dgn ammarnb melepasi kawalan Badrul Bakhtiar dan Encore lalu Ammarnb membuat sepakan deras kearah gawang Supremo namun hanya singgah di palang. Sebelum berakhirnya separuh masa pertama, berlaku adegan tarik menarik di kawasan depan kotak penalti Supremo. Badrul Bakhtiar dipersalahkan kerana menarik seluar .Kira. sampai terlondeh lalu menampakkan #@%*. Badrul Bakhtiar diberikan amaran keras oleh pengadil dan .Kira. sendiri yg bengang ketika itu. Sepakan percuma dari jarak 19 meter diberikan pada BunkFace. Jika Supremo mempunyai pakar sepakan penjuru, BunkFace pula mempunyai pakar sepakan percuma. Dgn gaya ala Juninho, Kechique berjaya merapatkan kedudukan menjadi 2-1. Tamat separuh masa.



Sebaik bermula separuh masa kedua, ammarnb membuat rembatan jarak jauh dari tgh padang namun sekali lg cubaannya terkena palang. Ammarnb membelek2 kasutnya dgn penuh kemusykilan. Salahkan kasut..?? Sedang leka BunkFace menyerang utk gol penyamaan, mereka dikejutkan dgn gol Supremo oleh Encore. Gol yg boleh dikatakan sbg ’goal of the week’ itu merupakan ’volley’ yg menarik dari jarak 23 meter hasil hantaran Kaaleq. .Kira. menarik rambutnya lagi tanda geram. Tiada maknanya lagi still standing bg .Kira. Asakan demi asakan dilakukan BunkFace, namun Badrul Bakhtiar dan rakan terlalu kebal bagi mereka. Pada minit ke-86, .Kira. membuat hantaran silang dari sebelah kanan lalu ditanduk masuk oleh ammarnb. Oh,gol tidak dikira! Amaarnb bukan menggunakan kepalanya,tetapi tangan ala Paul Scholes ketika Man U kalah menentang Zenit Petersburg baru2 ini. Kad kuning diberikan pada ammarnb. Kedudukan 3-1 kekal hingga wisel penamat.



Keputusan Perlawanan : Supremo 3-1 BunkFace


Man of The Match : Encore



Temubual :

Kaaleq: Kemenangan kedua liga. Jelaskan kekuatan dan kelemahan pasukan anda ketika.

Encore: Goal of the week dan MOM, berikan komen anda.

Badrul Bakhtiar: Adegan tarik-menarik berlaku,adakah anda sengaja? berikan prestasi anda dan pasukan serta pihak lawan pada perlawanan ini.

Kechique: 2 perlawanan sudah berlalu, namun gagal memungut sebarang mata, apa komen anda?

.Kira.: Bermain lebih baik berbanding perlawanan sblm ini namun masih belum cukup utk membantu pasukan. Apa komen anda.

Ammarnb: Gagal mengekalkan rentak permainan, berikan komen.

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: BunkFace Gagal Memungut Mata   Sun Aug 31, 2008 9:12 pm

kekuatan pasukan supremo terletak pada huruf s. kalo x de huruf s,nama pasukan kami akan jadi upremo. ape benda upremo tuh?? (mcm citer nujum pak belalang lak..ekekeke)

actually, kekuatan terletak pada keyakinan setiap pemain dalam pasukan ini..kami semua bkn cakap2 kosong je sbelum musim ini bermula..sekarang kami telah terjemahkan hasil kemenangan 2 perlawanan berturut2.kami tidak sabar utk menghadapi perlawanan yg ditunggu2kan selepas ini iaitu menentang pes..awas ek..
setakat ni tiada kelemahan dalam pasukan.makan minum player sume cukup..wakaka..
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 31
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: BunkFace Gagal Memungut Mata   Sun Aug 31, 2008 10:33 pm

Encore: Goal of the week dan MOM, berikan komen anda.

saingan sengit dari pasukan lawan memang sudah dijangka. kedatangan jose mourinho juga memberi sedikit tekanan wat saya untuk bermain. tetapi dengan gelaran goal of the week and MOM membuktikan sume tu just a shadow at the night(with spanish accent)...
mungkin dengan kemunculan semula badrul bakhtiar membantu pasukan ini untuk beraksi dengan lebih baik walaupun beliau baru pulih dri kecederaan. trima kasih juga wat manager supremo, kaaleq yg banyak memberi motivasi dan pemangkin semangat.
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
ammarnb
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 120
Age : 31
Location : :BuMiTuhaN:
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: BunkFace Gagal Memungut Mata   Tue Sep 02, 2008 4:03 am

Ammarnb: Gagal mengekalkan rentak permainan, berikan komen.

huhuhu..satu lagi kegagalan buat bukface..mungkin pada permulaan liga, rentak permainan bunkface agak mengecewakan..mungkin juga team bunkface nie masih mencari rentak dan keserasian untuk mencabar team2 lain yang boleh dianggap otai dlam Pl nie.. tapi xpe..mybe nex week bunkface akan tetap bersaing merebut kejuraan PL nuat pertama kali..hehehe.... Cool

_________________
Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/tranceaddicted
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: BunkFace Gagal Memungut Mata   Tue Sep 02, 2008 4:55 pm

.Kira.: Bermain lebih baik berbanding perlawanan sblm ini namun masih belum cukup utk membantu pasukan. Apa komen anda.


setelah pulih dr kecederaan lepas..sy berasa lebih bertenaga pada kali ni..walau bagaimana pun..strategi yg kami lakukan tidak menyebelahi pihak kami...dan satu lagi..disebabkan team kami ini adalah team baru...so perlu memperbnykkan lagi latihan berkomunikasi antara satu sama laen...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
Sponsored content




PostSubject: Re: BunkFace Gagal Memungut Mata   

Back to top Go down
 
BunkFace Gagal Memungut Mata
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Prop-C  :: Prediction League :: SportCenter-
Jump to: