Prop-C

Conquer All
 
HomePortalRegisterLog inGallery

Share | 
 

 LATIHAN INDUSTRI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
lynn
Noob
Noob
avatar

Female
Number of posts : 42
Age : 30
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Thu Jun 19, 2008 9:15 pm

emm...
lec dah dtg dh ari2... Smile
pnt je cuak2 pagi tu..hee..
padahal xde papepn..
semuanya lec dah sediakan..
segala borang.. Laughing
now...ble lec dah dtg...
rase mkn xsbr plak nk hbs LI nie...
bsn...
rindu nk blk BP... Wink
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Fri Jun 20, 2008 12:54 pm

☜♡☞rindu nak balik BP ke rindu kt paan cik lyn??☜♡☞
☜♡☞hahahaahahah☜♡☞
☜♡☞klu korg tnya ak kan..ak akan jawab "AKU TAKNAK BALIK BP"☜♡☞
☜♡☞Bosan2...☜♡☞
☜♡☞hahahahahaah~~☜♡☞

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jun 22, 2008 11:00 am

a.b.s.o.l.u.t.e.l.y wrote:
☜♡☞rindu nak balik BP ke rindu kt paan cik lyn??☜♡☞
☜♡☞hahahaahahah☜♡☞
☜♡☞klu korg tnya ak kan..ak akan jawab "AKU TAKNAK BALIK BP"☜♡☞
☜♡☞Bosan2...☜♡☞
☜♡☞hahahahahaah~~☜♡☞

xkan la dia nak ckp rindu kat aku kat cni...
What a Face What a Face


puan hazana ok x ek??
esok dia dtg da..
Neutral

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Tue Jun 24, 2008 6:37 pm

el_nino wrote:
hidayah wrote:
Emmppp,,,
g luck...

cakap pasal LI ni aku kesian sangat kat member aku yang sorang ni,masa2 LI ni la dia putus ngan boy dia.....tapi tak pe aku yakin dia seorang yang kuat,pandai dan bijak...

a`aaa cerita la pengalaman korang nanti masa penyelia datang melawat..

ni pun pengalaman semasa LI kerr??
x kot..
Sleep Sleep

ye la pengalaman...
setiap yang berlaku tu pengalaman....mungkin berguna pada diri sendiri pada masa akan datang mungkin gak berguna pada orang lain....
sekarang ni korang dapat lawatan dari penyelia nanti dah keje dapat lawatan dari orang besar2..jadi pengalaman yang kecik ni la nanti kornag gunakan...n kalo kornag kongsikan ngan aku,,,10 kali berguna tau...
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Tue Jun 24, 2008 6:40 pm

bosan ke balik bp....
aku dah puas sangat cuti....
tak larat dah duk jb ni....
rasa nak lari terbang jauh2....
huhuhuhu...
terbang kat bp pun ok....
pun seronok...
Back to top Go down
View user profile
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 30
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Thu Jun 26, 2008 6:01 pm

x sabar nak balik UTHM...... dh penat dh keje. sekejap je dh nak bis LI.. tapi rasa cuak plak PSM 2.... waduh2.... tahun 2008 paling pelik. apa bende la yg aku tulis ni..!!! aku pun pelik... pelik2...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jun 30, 2008 12:41 pm

aku habis khamis ni..
korg jumaat...
wakakaakaka...
lol!

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 30
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jun 30, 2008 4:00 pm

el_nino wrote:
aku habis khamis ni..
korg jumaat...
wakakaakaka...
lol!

cis... tapi x pe... aku nak mintak claim hour cuti hari rabu nih... hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jul 06, 2008 10:20 am

hehe... dahyat gak keje korang ek...sory ar aku lambat join... tp nk nyampuk gak... aku LI kat flextronic kat senai 3... kat senai ade 3 flextronics...... pergh mase baru2 msk lagi dh nk kena ot... start keje terus ot.. nasib ade elaun... tu pun... tolak epf, tolak socso, tolak kasut tolat smoke(bkn rokok tp baju)... aduh tinggal brp je... keje dia stress gile... dh lah dpt supervisor yg suka maki2 nie... tahan x tahan je la... nasib byk sabor...... ot lak tu dr 8pg sampai 8.30 mlm... 12 jam... balik umah dh x igt ape... lepas mandi je terus tido... tp xde life sgtlah... keje...keje.. keje.... keje byk gile... dia dh wat jadual lg.... pulak tu keje bkn wat tu je... wat pdr"process deviation reques", soe"sequence of event", layout, klau ade quality isu kena investigate lg.... keje yg paling main sekali work instruction... pergh nmpk mcm senang ambik gmbr.. tp... cerwet nk mati..... nk kena approve dr qms lg... trainer lg...... sakit pale oo... Arrow
Back to top Go down
View user profile
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 30
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jul 06, 2008 12:09 pm

fiza wrote:
hehe... dahyat gak keje korang ek...sory ar aku lambat join... tp nk nyampuk gak... aku LI kat flextronic kat senai 3... kat senai ade 3 flextronics...... pergh mase baru2 msk lagi dh nk kena ot... start keje terus ot.. nasib ade elaun... tu pun... tolak epf, tolak socso, tolak kasut tolat smoke(bkn rokok tp baju)... aduh tinggal brp je... keje dia stress gile... dh lah dpt supervisor yg suka maki2 nie... tahan x tahan je la... nasib byk sabor...... ot lak tu dr 8pg sampai 8.30 mlm... 12 jam... balik umah dh x igt ape... lepas mandi je terus tido... tp xde life sgtlah... keje...keje.. keje.... keje byk gile... dia dh wat jadual lg.... pulak tu keje bkn wat tu je... wat pdr"process deviation reques", soe"sequence of event", layout, klau ade quality isu kena investigate lg.... keje yg paling main sekali work instruction... pergh nmpk mcm senang ambik gmbr.. tp... cerwet nk mati..... nk kena approve dr qms lg... trainer lg...... sakit pale oo... Arrow

WOWOWOWOWWOOOO .... Shocked Shocked Shocked wah aku yg baca ni pun rasa penat gak. byk giler kena wat. tapi x pe. suma tu pengalaman yg berguna. tggal 1 sem je lagi... hmmm
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jul 06, 2008 2:39 pm

haha.... br tau... aku rase 2 bln li mcm 6 bln.... tapi byk lah pengalamn yg x dapat dilupakan... tu aku baru cite sikit... x semua..... penat x terkata... tu lah aku mcm pelik je tgk korg kat tmpt li blh ym.... aku jgn kata nk ym... nk berbual kosong pun payah... supervisor aku sentiasa tanya aku wat pe... blm smpt 1 keje siap dia dh bg keje lain... dan klau blh mesti siap mase tu gak n klau nk balik kena siapkan keje dulu.. klau x, x blh balik.... tu yg kena ot ari2 tu.... cian aku dmm pun kena keje..... klau nk balik 5.30 bila ade emergency je... klau x jgn harap... sedih.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jul 06, 2008 6:39 pm

fiza wrote:
haha.... br tau... aku rase 2 bln li mcm 6 bln.... tapi byk lah pengalamn yg x dapat dilupakan... tu aku baru cite sikit... x semua..... penat x terkata... tu lah aku mcm pelik je tgk korg kat tmpt li blh ym.... aku jgn kata nk ym... nk berbual kosong pun payah... supervisor aku sentiasa tanya aku wat pe... blm smpt 1 keje siap dia dh bg keje lain... dan klau blh mesti siap mase tu gak n klau nk balik kena siapkan keje dulu.. klau x, x blh balik.... tu yg kena ot ari2 tu.... cian aku dmm pun kena keje..... klau nk balik 5.30 bila ade emergency je... klau x jgn harap... sedih.. Crying or Very sad

isy3...kesiannya...harus la aku tak nak buat LI kat situ nanti....Aku turut bersimpati kat ko.,,jangan sedih2 lagi yer,,,kalo LI ko dah macam ni teruk kena nanti masa keje ko dah senang..dah pandai buat keje mesti ok pyer....malah aku rasa ko dah dikira 1/2 pro dan mudah belajar.Lg satukan...nanti bila keje ko dah boleh berdepan dengan semua jenis ragam manusia dari yang macam arnab sampai la yang macam harimau....
hehehe....
Back to top Go down
View user profile
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Jul 06, 2008 7:16 pm

Laughing Laughing arnab ek.... p kebayakanya mcm rimau... nk makan org je....... tuu lah... rase mcm org yg paling malang dapat kat situ Sad ... mcm2 kerenah manusia... br praktikal.......nasib ade elaun... klau x... sakit ati gak... tu pun x puas ti gak.. sbb keje tu dh lame tertangguh.. dia memang tunggu... kedatangan hamba...untuk langsaikan semua kerjanya....
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jul 07, 2008 11:43 am

☜♡☞adoi..ko ot smp mlm je fiza..☜♡☞
☜♡☞ak ngan lily ot smp esok tghari..☜♡☞
☜♡☞haaa amacam..??☜♡☞
☜♡☞ade bran nak keja tmpt aku..??☜♡☞
☜♡☞kekekek☜♡☞

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
setokoji

avatar

Number of posts : 2
Age : 31
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jul 07, 2008 4:52 pm

huhuuuuu aku pun nk nyampuk gak!!! bounce
Buku log aku dh smpi kene koyak Exclamation ngan supervisor aku, sbb byk mende yg die xkenan dlm tu..
klw lukis2 tu kene colour skali, xcolour xbley... kire sume kene ikut cara die r..
Pergh garang btol supervisor aku.. No
Back to top Go down
View user profile
eQiN

avatar

Female
Number of posts : 12
Age : 31
Location : Mersing, JOHOR
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jul 07, 2008 5:14 pm

Wah pisah mcm aku kenal jer supervisor ko tu........ Aku pn penah jumpe supervisor ko tu, siap salam2 lg dgn die..... Smile Smile
Tp die baik je dgn aku.... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 30
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Mon Jul 07, 2008 5:18 pm

huuhu aku simpati...
kalo korang rasa nak tgk video aku kat cinta sayang tgk la kat sini..

Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Tue Jul 08, 2008 12:21 am

mcm2 manusia.... mcm2 ragam.... tapi rase lega sgt bile li dh abis nie......huh...
Back to top Go down
View user profile
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Tue Jul 08, 2008 10:48 am

fiza wrote:
mcm2 manusia.... mcm2 ragam.... tapi rase lega sgt bile li dh abis nie......huh...

kesiannyer....
tu la sebab comp. bagi elaun..sebab tu la fiza tak boleh banyak soal..kena ikut je cakap dia...
tak pe pas nu habis korang bole la jadi boss plak..jadi boss yang baik...
Back to top Go down
View user profile
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Tue Jul 08, 2008 7:06 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Thu Jul 10, 2008 2:30 am

fiza jadi bos yg baik..????
arghh tidak...
fiza garang...
kekekkekeek~~

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
fiza



Female
Number of posts : 9
Age : 31
Registration date : 2008-07-06

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Thu Jul 10, 2008 2:59 pm

fiza jadi bos yg baik..????
arghh tidak...
fiza garang...
kekekkekeek~~



insyallah...... garang ke aku nie Twisted Evil ?... aku baik aper... blm cuba blm tau..... tp klau nk tau aku selalu gaduh ngan supervisor li aku... yelah kan aku bg idea dia.. x nk terima pas tu... akhirnya... cadangan aku gak dia guna... hampeh... Wink
Back to top Go down
View user profile
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Thu Jul 10, 2008 6:45 pm

[quote=insyallah...... garang ke aku nie Twisted Evil ?... aku baik aper... blm cuba blm tau..... tp klau nk tau aku selalu gaduh ngan supervisor li aku... yelah kan aku bg idea dia.. x nk terima pas tu... akhirnya... cadangan aku gak dia guna... hampeh... Wink[/quote]

ye betul,,belum cuba belum tau kan fiza?
ooo...
arang jenis macam tu memang wujudla fiza.aku penah jumpa tapi aku tak kuasa nak layan..tapi aku bersimpati ngan ko,sebab aku dah rasa apa yang ko rasa..GERAM.....idea dicetak rompak....
kalo korang nak tau kepala orang2 yang macam ni kepala orang putih...Suka ambik idea orang lain dan di bukukan menjadi idea sendri..Kita la yang rugi...
Back to top Go down
View user profile
ammarnb
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 120
Age : 31
Location : :BuMiTuhaN:
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Aug 10, 2008 6:49 pm

???? Question
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/tranceaddicted
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   Sun Aug 10, 2008 6:52 pm

ye betul,,belum cuba belum tau kan fiza?
ooo...
arang jenis macam tu memang wujudla fiza.aku penah jumpa tapi aku tak kuasa nak layan..tapi aku bersimpati ngan ko,sebab aku dah rasa apa yang ko rasa..GERAM.....idea dicetak rompak....
kalo korang nak tau kepala orang2 yang macam ni kepala orang putih...Suka ambik idea orang lain dan di bukukan menjadi idea sendri..Kita la yang rugi...[/quote]

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: LATIHAN INDUSTRI   

Back to top Go down
 
LATIHAN INDUSTRI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Toshimitsu "Toshi" Deyama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Prop-C  :: Communication :: Study Notes or Discuss-
Jump to: