Prop-C

Conquer All
 
HomePortalRegisterLog inGallery

Share | 
 

 Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 29
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Sun Mar 09, 2008 3:04 pm

PERLAWANAN PERSAHABATAN


Perlawanan Ramalan

Portsmouth v Birmingham
Aston Villa v Middlesbrough
Chelsea v Derby
Inter Milan vs Liverpool

Quote :
+1 Goal for correct winning or drawing team

+1 Goal for correct scorer

+2 Goals for correct scoreline

+1 Bonus goal for getting the correct score time with correct scorer

Note : Pastikan ahli pasukan anda meletakkan nama mereka dan posisi mereka di

sebelah prediction

Dan manager, kumpulkan kesemua game yang team anda perlu predict, bukan ramalan anda sahaja.

Hantar sebelum 11:59 p.m. hari Selasa

Harap maklum

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
SWAT007
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 294
Age : 30
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Tue Mar 11, 2008 9:12 pm

Sebagai Captain pasukan SV, Apakah pandangan anda tentang perlawanan menentang pasukan pendrive 512mb pada minggu ini?

mengikut rekod perlawanan antara pendrive 512mb dgn PES 08 yang terdahulu, pasukan kami jauh lebih hebat berbanding pasukan tersebut kerana pasukan kami berjaya menjaringkan gol dan merapatkan jurang jaringan kepada 1-0 berbanding pasukan tersebut yang kalah dengan teruk. Lagipun kami baru sahaja mendapat penjaga gol yang amat berpengalaman dari Republik Czech iaitu Petr Raivoc. kami akan pastikan pasukan pendrive 512 always walk alone...huhu lol! lol! lol! bounce bounce bounce pirat pirat pirat Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Tue Mar 11, 2008 9:25 pm

cakap banyak x guna wei
hantar la prediksyen
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Tue Mar 11, 2008 10:06 pm

Portsmouth 2 - 0 Birmingham-->encore86 (midfielder)

Jermaine Defoe ( 23-28 )
Muntari ( 70-75 )

Inter Milan 1 - 0 Liverpool-->KaaleQ (striker)

Zlatan Ibrahimovic ( 67-72 )


Aston Villa 3 vs 0 Middlesbrough - KaaleQ (striker)

Carew ( 15-20 )
Young ( 54-59 )
Laursen ( 76-80 )

Chelsea 5 vs 0 Derby - encore86 (midfielder)

Joe Cole ( 15-20 )
Lampard ( 33-38 )
Shevchenko ( 40-45 )
Anelka ( 60-65 )
Kalou ( 75-80 )
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Wed Mar 12, 2008 12:50 am

CHELSEA 2-0 DERBY Swat007 (DEFENDER)

Anelka (32-38 )
Lampard (55-60)


Portsmouth 2 - 1 Birmingham absolutely (STRIKER)

Muntari (35-40)
Defoe (68-73)
Forsell (54-59)


Inter Milan 1 - 1 Liverpool absolutely (STRIKER)

Adriano (35-40)
Torres (61-66)


Aston Villa 1 vs 0 Middlesbrough Raivnoc (MIDFILEDER)

Laursen (72-77)

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 29
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Thu Mar 13, 2008 7:42 pm

Highlight Perlawanan Persahabatan

Pendrive 512MB vs Selut Volunterior

Venue : Old Wajaford

Keadaan padang hari ini, tampak baik kesan dari pembelian pemotong rumput baru yang moden oleh penasihat padang mereka yang terkenal Steve Darby. Keadaan padang nampaknya tidak lagi boleh dijadikan alasan oleh pengurus Pendrive hari ini.


Mesin pemotong rumput baru pasukan Pendrive 512MB


Pasukan Selut menyenaraikan penjaga gol baru mereka iaitu raivoc yang dikatakan diimport dari Petra Jaya. Raivoc nyata tidak menghampakan pasukan barunya, seawal minit ke 6, sepakan golnya sejauh 50 meter, berjaya mencari absolutely yang terus berlari meninggalkan encore86 dan dengan tenang menjaringkan gol pertama perlawanan dan kedua peribadinya untuk perlawanan pra-musim. Luka Pendrive nampak parah pada minit ke 25, SWAT007 pula kali ini melepasi kawalan Kaleeq, dan membuat hantaran lintang cantik tepat kepada absolutely yang menanduk cantik melepasi kawalan encore86. encore86 membuat protes kepada pengadil, menuduh absolutely menarik bajunya dan menghalangnya untuk melompat. Ini tuduhan kedua untuk dua perlawanan bagi absolutely, yang mencetus kontroversi pada perlawanan lalu di atas tuduhan yang hampir serupa. Gol kedua itu telah menyentak Pendrive dari terus mengamati rumput baru stadium, dan pada minit ke 35, encore86 yang baru sahaja menjalani latihan intensif ala Spartan, berlari pantas melepasi kawalan SWAT007 dengan mudah dan hantaran ’through pass’ nya cantik menemui Kaleeq, yang bijak melepasi absolutely tetapi sepakannya padu kaki kirinya berjaya ditepis keluar oleh raivoc untuk sepakan penjuru. Sepakan penjuru yang diambil oleh encore86 itu bagaimanapun terlalu kuat dan terus keluar padang untuk lontaran ke dalam. Kaleeq jelas marah dan menengking encore86 kerana hantaran yang tidak baik itu.Keputusan kekal 2-0 sehingga tamat separuh masa pertama.

Baru 4 minit wisel separuh masa kedua dibunyikan, semangat juang yang tinggi yang ditunjukkan oleh pasukan Pendrive telah membuahkan hasil setalah encore86 merembat deras ke bucu gawang gol SV menewaskan raivoc, hasil hantaran cantik dari Kaleeq. Perlawanan diteruskan, masing-masing mencuba menambah jaringan,namun gagal. Akhirnya mata penyamaan muncul pada minit ke 71. encore86 mementingkan diri sendiri menggelecek bola melapasi SWAT007 yang kelihatan sangat penat lalu meledak gol menewaskan raivoc yang ketika itu membetulkan seluar jeans besarnya. Keadaan samakin tegang. SV kini semakin tertekan. Perbalahan kecil berlaku antara pemain SV, mungkin kerana kesilapan yang telah dilakukan oleh SWAT007 tadi. Kedudukan kini seri 2-2. SV seperti menyusun strategi baru selapas gol penyamaan tadi. Walaupun bermain dengan strategi baru, tetapi kerancakkan pemainan yang ditunjukkan Pendrive masih berbisa. Kaleeq mencuba dari jarak jauh apabila melepasi SWAT007 yang kini semakin lemah, namun sepakan itu berjaya ditepis oleh raivoc ala-ala Peter Cech. Raivoc mengangkat tangannya tanda riak yang tiba-tiba muncul dalalm dirinya. Malang menimpa Pendrive. Pada minit terakhir perlawanan iaitu ke 91, SWAT007 berjaya menanduk masuk gol kemenangan bagi pasukannya daripada sepakan penjuru yang diambil oleh abselutely. Ternyata strategi yang digunakan oleh pasukan SV tadi berkesan. Sejurus sepak mula, pengadil meniup wisel penamat .

Keputusan Perlawanan : Pendrive 512MB 2-3 Selut Volunterior


Man of the match : absolutely


Temubual :

Kaleeq : Tertewas untuk kali kedua walaupun dengan keadaan padang yang baik, berikan komen anda tentang perjalanan perlawanan ini, tentang pergaduhan kecil dengan encore dan juga tentang gol kontroversi absolutely?

Encore86: Dua gol pada perlawanan ini. Bolehkah beritahu kami adakah ia akibat latihan ala Spartan yang anda tempuhi ataupun sesi temubual baru-baru ini yang menaikkan semangat juang anda? Ataupun ada faktor lain?

Absolutely: Dua gol, dan anugerah ’man of the match’, nyatakan perasaan anda dan berikan komen tentang gol kontroversi anda?

SWAT007: Gol pertama dan kemenangan pertama untuk perlawanan pra musim, apakah perasaan anda ketika ini?

Raivoc: Berikan komen tentang persembahan anda dalam perlawanan pertama anda untuk pasukan ini?

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Thu Mar 13, 2008 8:23 pm

Kaleeq : Tertewas untuk kali kedua walaupun dengan keadaan padang yang baik, berikan komen anda tentang perjalanan perlawanan ini, tentang pergaduhan kecil dengan encore dan juga tentang gol kontroversi absolutely?

buat yang kesekian kali nye team 512mb tewas..ermm..tak de nk komen byk..game kali ni penuh dgn kontroversi..mungkin slh satu punca kekalahan kali ni disebabkan lampu limpah stadium yang hidup agak lambat (lawan lmbt hntar prediksyen) mcm kat stdm shah alam sehingga semangat pemain2 kami untuk bermain menurun. kualiti padang sangat memuaskan sehingga kami dpt menjaringkan 2 gol. cuma kecemerlangan keeper baru selut byk menjadi penghalang untuk kami menjaringkan gol.

mengenai pergaduhan kecil dgn encore86, sbenarnye itu bkn la pegaduhan..tetapi cume teguran yang agak tegas supaya dia tidak mengulangi kesilapan yang sama.sebagai seorang manager merangkap player saya perlu tegas dengan setiap pemain agar mereka bermain2 bersungguh. penyokong kami sanggup dtg dari jauh utk menonton aksi kami. oleh itu, kami perlu memberikan komitmen dan persembahan terbaik utk memastikan pengorbanan mereka mengeluarkan perbelanjaan yg agak tinggi semata-mata utk memberi sokongan kpd kami berbaloi.

saya xnak komen mengenai gol kontroversi absolutely kerana itu adalah tanggungjwb pengadil perlawanan. kami pon ade menjaringkan gol kontroversi (predik 5-0..ekeke). kira 0-0 la tu.

secara keseluruhannya ade peningkatan dlm pasukan kami, hanya kalah tipis dlm game ini w/pon tewas dua kali berturut-turut. ini hanya perlawanan frenly. baru nak panas2 je.

thats all utk kali ni..hope kami akan menang perlawanan pembukaan nanti.
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Thu Mar 13, 2008 11:41 pm

Absolutely: Dua gol, dan anugerah ’man of the match’, nyatakan perasaan anda dan berikan komen tentang gol kontroversi anda?


permulaan yg baek bg sy...dan bersyukur kerna dianugerahkan sedemikian..
sy tidak akan dpt anugerah dan membuat jaringan tanpa bantuan dari team sy iaitu swat dan raivnoc..
ucapan jutaan terima kasih kepada mereka.. Smile
dan sy berharap dapat memberikan sumbangan yg lebih besar di masa akan dtg..
insyallah..
king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
SWAT007
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 294
Age : 30
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   Sat Mar 15, 2008 1:21 am

SWAT007: Gol pertama dan kemenangan pertama untuk perlawanan pra musim, apakah perasaan anda ketika ini?



pertama skali saya nk ucapkan trima kasih kpd pengurus pasukan dan tahniah atas anugerah man of the match tersebut. tahniah juga buat petr raivoc kerana menunjukkan aksi yang mantap untuk perlawanan pertama beliau....
sepertimana sy beritahu sblm perlawanan tersebut, pasukan kami jauh lebih hebat berbanding pasukan pendrive 512mb. bak kata pepatah yg sy bru cipta, "pgurusan pasukan yg kurg bagus, padang dan lampu limpah yg dipersalahkan." (ntah pape ntah pendrive 512mb) saya sebenarnya suka bermain semangat berpasukan disebabkan itu juga banyak peluang2 yang saya miliki untuk menjaringkan gol, saya xmerembat ke gawang gol tetapi membuat hantaran kepada rakan2 yg lain yg lebih besar peluangnya utk menjaringkan gol. Dengan 1 gol yg saya jaringkan, sudah cukup untuk pasukan kami membuktikan bahawa pasukan pendrive 512mb always walk alone forever... KAMI AMAT BERGEMBIRA.... lol! bounce bounce bounce bounce Laughing Laughing Laughing Laughing bounce bounce bounce lol! lol! lol! bounce bounce bounce king king king
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB   

Back to top Go down
 
Selut Voluntrier vs Pendrive 512MB
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Prop-C  :: Prediction League :: Matches-
Jump to: