Prop-C

Conquer All
 
HomePortalRegisterLog inGallery

Share | 
 

 jenis lelaki

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: jenis lelaki   Thu Feb 28, 2008 6:32 pm

Aries (21 Mac - 20 April)
Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
(boleh la....)
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib.. sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak
dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut
bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego.(kadang2 je ego). Pandai berkata2.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn.. saya ulangi.. JGN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain..
mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi,
ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh, sofisticated, simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah
pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo ceng'eng.. kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama
dia.

Libra ( 24 September - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when
comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal.Suka buat keputusan `last minute`. Seringkala kontrol diri depan perempuan.
Tips utk memikat: Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky.. SO be urself
WARNING: So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang
ingat diorang nie semua hensem


Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya.. nak bergayut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata aku tak kasi warning)

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)
Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik
nya..(berhati-hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Capricon ( 22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala,
pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis.. nak tekel mereka bukan mudah.. jgn give in selalu.. ajar sikit.. mereka jual mahal.. kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali.. jual mahal.. mahal jugak sis.. jgn mahal sampai terputus tali.. melepas lah kau nanti...


Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..(mcm sapo aaaa kat misc
nie) .Suka yg cantik dan menarik perhatian.
Tips utk memikat: Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org.. so sbelum dia tinggal kan kita.. kita blah dulu


maaflah utk bintang yang takde..
den tak dapek nak cr la..
hehe..
king

_________________


Last edited by a.b.s.o.l.u.t.e.l.y on Thu Feb 28, 2008 6:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
aLaN
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 782
Age : 31
Location : ..:n0whERe:..
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: jenis lelaki   Thu Feb 28, 2008 6:37 pm

a.b.s.o.l.u.t.e.l.y wrote:

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Quite true...!!!

_________________
Back to top Go down
View user profile
scofield
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 587
Age : 30
Location : ISS
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: jenis lelaki   Fri Mar 21, 2008 10:14 pm

aku nye bintang xde..
hukhuk... Sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sat Mar 22, 2008 3:28 am

scofield wrote:
aku nye bintang xde..
hukhuk... Sad Crying or Very sad


huk aloh...
cian dia...
bang admin,baik ko latak zodiak si scofield ni..
kang aku tarik telinga ko kalo x letak!

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
scofield
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 587
Age : 30
Location : ISS
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sat Mar 22, 2008 10:38 am

btol 2 el_nino..
tarik telinga die smpai die nanges... bounce
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sat Mar 22, 2008 3:25 pm

el_nino wrote:
scofield wrote:
aku nye bintang xde..
hukhuk... Sad Crying or Very sad


huk aloh...
cian dia...
bang admin,baik ko latak zodiak si scofield ni..
kang aku tarik telinga ko kalo x letak!


lor paan..
bukan ak taknak letak..
masa ak dpt kt fs mmg yg ni je ada..
adoi la..
king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
hidayah
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 1008
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-03-18

PostSubject: jenis lelaki   Sat Mar 22, 2008 4:37 pm

jenis2 lelaki je ker?

jenis2 pempuan tak der sapa nak senaraikan?,,,,,
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sun Mar 23, 2008 2:16 am

hidayah wrote:
jenis2 lelaki je ker?

jenis2 pempuan tak der sapa nak senaraikan?,,,,,
hehehe...

jenis pompuan ak tak jumpa lak..
ko je la yg carik..
kekeke
queen king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
aLaN
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 782
Age : 31
Location : ..:n0whERe:..
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sun Mar 23, 2008 11:40 am

hekhek..
skali x ckup zodiak kee..
siaannn..
kes x copy abih ler tuh..

_________________
Back to top Go down
View user profile
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sun Mar 23, 2008 6:27 pm

haha..
admin x reti copy rupanya...
hikhik!

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
.Kira.
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 1112
Age : 31
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: jenis lelaki   Sun Mar 23, 2008 9:04 pm

el_nino wrote:
haha..
admin x reti copy rupanya...
hikhik!

bukan la..
ak copy mmg yg ni je ada..
ak tgk ak punya ad cukp la
kekekeke
king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://prop-c.teamconvention.com
Sponsored content




PostSubject: Re: jenis lelaki   

Back to top Go down
 
jenis lelaki
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Prop-C  :: Articles Collection-
Jump to: