Prop-C

Conquer All
 
HomePortalRegisterLog inGallery

Share | 
 

 Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??
Arsenal
20%
 20% [ 4 ]
Chelsea
25%
 25% [ 5 ]
Liverpool
10%
 10% [ 2 ]
Manchester United
45%
 45% [ 9 ]
Total Votes : 20
 

AuthorMessage
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 1:48 pm

KaaleQ wrote:
SWAT007 wrote:
6-1 (men international standard la tuh..as roma pon kene ghuper itu gak dlm CL..penyokong team yg konon power tu tp tak men international sizen ni dok diam2 ek)4-4 (yg ni game yg akan aku igt sampai bile2..ketinggalan 4-1 dikejar 4-4..kesian tgk ade penyokong dtg dari jauh tekinje2 sronok last2 dok diam tegamam..)
5-1 (yg ni pakatan utaran..saje je bg..drpd bg satu team tu jadik champion baik bg kedah champion..)..

lol! lol! lol!

ada org bangga dpt kptsn seri kat home lol! lol!

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 1:59 pm

bangga sebab melawan..dari kalah 4-2 kat stadium sendri n langsung xdapat nk kejar..ekekeke...
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:00 pm

xdpt nak kejar tp dpt bls 4-1 kat ipoh..

hehe..lagi xdpt wat ape2..

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:03 pm

dah tu tunggu ler lagi 90 minit..
baru leh criter ek..

seri kat home jgn ter'MENANG' kat away udah ler...
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:04 pm

dah off topic ni mod..
wat ler satu topik msl utk peminat2 msl mcm aku ni..

leh kutuk2
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:07 pm

KaaleQ wrote:
dah off topic ni mod..
wat ler satu topik msl utk peminat2 msl mcm aku ni..

leh kutuk2

tkt ko sorg je ngepost kat situ..haha..

kalo nak kalo leh start topic tu sndiri..xpyh mod wat.. cheers

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:19 pm

miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
dah off topic ni mod..
wat ler satu topik msl utk peminat2 msl mcm aku ni..

leh kutuk2

tkt ko sorg je ngepost kat situ..haha..

kalo nak kalo leh start topic tu sndiri..xpyh mod wat.. cheers


itu ler pasal...ape la nak dibangga sgt dgn liga europe tu..stakat menyokong kat dpn skrin besar restoran mamak..ape sumbangan korang kpd pasukan yg korang sokong selain beli jersi dari lelong.com.my?? ..ekeke..msl pon ade team yg bagus mcm kedah n PERAK..kalo korang x nyokong msl mcm mane ler s'gor nk jadik mcm libepul penang nk jadi mcm tottenham n etc..









baik aku cabott dulu..datang diehard2 epl kang jenuh aku nk melayan..
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 2:22 pm

KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
dah off topic ni mod..
wat ler satu topik msl utk peminat2 msl mcm aku ni..

leh kutuk2

tkt ko sorg je ngepost kat situ..haha..

kalo nak kalo leh start topic tu sndiri..xpyh mod wat.. cheers


itu ler pasal...ape la nak dibangga sgt dgn liga europe tu..stakat menyokong kat dpn skrin besar restoran mamak..ape sumbangan korang kpd pasukan yg korang sokong selain beli jersi dari lelong.com.my?? ..ekeke..msl pon ade team yg bagus mcm kedah n PERAK..kalo korang x nyokong msl mcm mane ler s'gor nk jadik mcm libepul penang nk jadi mcm tottenham n etc..

baik aku cabott dulu..datang diehard2 epl kang jenuh aku nk melayan..

aku xmembanggakan epl..
cume minat mana yang best..
stakat tgk 22org player yang bakat xsbrapa, n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer..
pnh suke tgk liga mlaysia dlu, tp makin lama makin hancor main, so aku pon makin xsuke..

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 5:42 pm

n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kalo nk tgk kualiti mmg ok la layan epl..aku pon minat kat MU (aku bkn penyokong arsenal)..tp rase x de chemistry dgn team tu..kalo kalah x de rasa pape pon...org nak kutuk MU pon x de nak rasa pape..lain rase nye kalo nk bandingkan team negeri tempat kite lahir n tempat kite duk..bile kalah n kene kutuk tahap kesabaran kene tinggi...lagi2 kalo x de member nk back up...kire biase la tu...kalah 10-1 pon aku x kan cakap yang aku lahir kat MU..jatuh bangun team (kualiti lain citer) yob still 4 ever..


p/s: ade sorang mamat tu..sizen lepas wkt perak asik mng pastu slgor lak nk tejerumus ke liga perdana x brani pon nk ckp pasal msl ni (sib baik fam tuka format msl leh la lagi merasa nk blagak dlm msl)...skrang bile team tgh naik pastuh ade lak kawan same negeri back up baru brani mau bersuare.. tongue nnti kalo dia terasa dia reply la posting ni..kalo dia x reply kira dia simpan dalam je la..ekekek
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 8:53 pm

KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Tue Mar 25, 2008 11:06 pm

miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 31
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 12:45 am

............HARIA PENANG HARIA............






p/s : aku pn nak menyampuk gak... wakakakaka cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
SWAT007
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 294
Age : 31
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 2:37 am

KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung
Back to top Go down
View user profile
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 3:36 pm

SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
encore86
Senior
Senior
avatar

Male
Number of posts : 437
Age : 31
Location : Penang, Johore.
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 3:39 pm

miekopkings wrote:
SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang

5-1
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/encore86
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 7:25 pm

miekopkings wrote:
SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang


"gi disko, posing depan kolam renang" <--asal x mabuk2 dgn layan perempuan wkt parti mcm player kat europe tu sudah ler..
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 7:27 pm

[quote="KaaleQ"]
miekopkings wrote:
SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang


"gi disko, posing depan kolam renang" <--asal x mabuk2 dgn layan perempuan wkt parti mcm sesetengah player kat europe yang dibanggakan sgt tu sudah ler...

"stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.." <--amri yayah korang x nak masuk list ke??ekeke...
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 7:35 pm

encore86 wrote:
miekopkings wrote:
SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang

5-1

yang ni aku x tau nak layan ke x..
hehe
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Wed Mar 26, 2008 7:37 pm

[quote="KaaleQ"]
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
SWAT007 wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
n stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.. <-- sape yg ko maksud kan nih??nak tau gak...ekeke

kbykn player liga malaysia la mksd aku..
men utk malaysia pon same gk

aku tau la player liga malaysia..
contoh nye mcm sape??


contohnya khalid jamlus. bounce bounce bounce xkonsisten langsung

gi disko, posing depan kolam renang


"gi disko, posing depan kolam renang" <--asal x mabuk2 dgn layan perempuan wkt parti mcm sesetengah player kat europe yang dibanggakan sgt tu sudah ler...

"stengah darinye malas nak mampos macam star je gaya, buang masa 90 minit aku jer.." <--amri yayah korang x nak masuk list ke??ekeke...

ntah..aku xtau dier cmne..
sume same je lbh kurg..
kalo ko nak ejek die pon, xkesah lgsh
lol! lol! lol!

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Thu Mar 27, 2008 12:25 am

miekopkings...definisi player 'star' ko tu mcm mane ek..kalo player tuh main kat europe baru kire star ke??

si kaled tu dah kire star kat perak tau..perak pasukan yg dibarisi pemain2 taraf bintang (<--bkn aku yg cakap, pengulas sukan yg cakap)...nak tunggu dia men ngan libepul baru ko leh ngaku dia star ke..ekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
miekopkings
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 852
Age : 30
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Thu Mar 27, 2008 12:49 am

KaaleQ wrote:
miekopkings...definisi player 'star' ko tu mcm mane ek..kalo player tuh main kat europe baru kire star ke??

si kaled tu dah kire star kat perak tau..perak pasukan yg dibarisi pemain2 taraf bintang (<--bkn aku yg cakap, pengulas sukan yg cakap)...nak tunggu dia men ngan libepul baru ko leh ngaku dia star ke..ekeke

kalo die men bgus sgt..xde satu player pon layak panggil star..
talent xde mane pon..
so xlayak lgsg nak men malas2..bile da tak terer,ganti lack of talent ngan hardwork..
kalo x, wat abeh boreh je byr gaji bulan2..

_________________


----Join Prediction League..Its FUN..Its DAMN FUN..----

to sign up, click--> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/sign-up-t246.htm

learn the rules, click --> http://prop-c.teamconvention.com/sportcenter-f26/rules-for-prediction-league-t244.htm
Back to top Go down
View user profile
el_nino
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1213
Age : 31
Location : atas tikar terbang
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Thu Mar 27, 2008 1:40 am

Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??

sila tuka kepada tajuk yg lebih sesuai...
hikhik!
lol!

_________________


"Torres is an extraordinary forward, and If he has a good head he will become a worldwide player. He is young and he has everything to be grandiose" - Thierry Henry, French National Team Forward


MODERATOR
Back to top Go down
View user profile
SWAT007
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 294
Age : 31
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Fri Mar 28, 2008 1:47 am

miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings...definisi player 'star' ko tu mcm mane ek..kalo player tuh main kat europe baru kire star ke??

si kaled tu dah kire star kat perak tau..perak pasukan yg dibarisi pemain2 taraf bintang (<--bkn aku yg cakap, pengulas sukan yg cakap)...nak tunggu dia men ngan libepul baru ko leh ngaku dia star ke..ekeke

kalo die men bgus sgt..xde satu player pon layak panggil star..
talent xde mane pon..
so xlayak lgsg nak men malas2..bile da tak terer,ganti lack of talent ngan hardwork..
kalo x, wat abeh boreh je byr gaji bulan2..


kalo star semua game player tu ,main untuk Malaysia mesti konsisten dgn dia main untuk negeri...Contohnya Shukor Adan. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
KaaleQ
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 260
Age : 32
Location : dalam bilik, depan laptop
Registration date : 2008-03-04

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Fri Mar 28, 2008 11:06 am

SWAT007 wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings...definisi player 'star' ko tu mcm mane ek..kalo player tuh main kat europe baru kire star ke??

si kaled tu dah kire star kat perak tau..perak pasukan yg dibarisi pemain2 taraf bintang (<--bkn aku yg cakap, pengulas sukan yg cakap)...nak tunggu dia men ngan libepul baru ko leh ngaku dia star ke..ekeke

kalo die men bgus sgt..xde satu player pon layak panggil star..
talent xde mane pon..
so xlayak lgsg nak men malas2..bile da tak terer,ganti lack of talent ngan hardwork..
kalo x, wat abeh boreh je byr gaji bulan2..


kalo star semua game player tu ,main untuk Malaysia mesti konsisten dgn dia main untuk negeri...Contohnya Shukor Adan. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

kalo shukor adan aku boleh terime..kalo korang kate amri yayah..ahahah..

well done to slgorr..pandai amik kesempatan kat team perak yg agak sakit sizen nih..bagi le peluang penyokong slgor gembira tahun ni..sbelum2 ni perak dah 5-6 tahun begembira dgn slgor..sizen nih beduka jap setahun x de masalah..ekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.yob4ever.com/forum
SWAT007
Intermediate
Intermediate
avatar

Male
Number of posts : 294
Age : 31
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   Fri Mar 28, 2008 5:11 pm

KaaleQ wrote:
SWAT007 wrote:
miekopkings wrote:
KaaleQ wrote:
miekopkings...definisi player 'star' ko tu mcm mane ek..kalo player tuh main kat europe baru kire star ke??

si kaled tu dah kire star kat perak tau..perak pasukan yg dibarisi pemain2 taraf bintang (<--bkn aku yg cakap, pengulas sukan yg cakap)...nak tunggu dia men ngan libepul baru ko leh ngaku dia star ke..ekeke

kalo die men bgus sgt..xde satu player pon layak panggil star..
talent xde mane pon..
so xlayak lgsg nak men malas2..bile da tak terer,ganti lack of talent ngan hardwork..
kalo x, wat abeh boreh je byr gaji bulan2..


kalo star semua game player tu ,main untuk Malaysia mesti konsisten dgn dia main untuk negeri...Contohnya Shukor Adan. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

kalo shukor adan aku boleh terime..kalo korang kate amri yayah..ahahah..

well done to slgorr..pandai amik kesempatan kat team perak yg agak sakit sizen nih..bagi le peluang penyokong slgor gembira tahun ni..sbelum2 ni perak dah 5-6 tahun begembira dgn slgor..sizen nih beduka jap setahun x de masalah..ekeke

jangan diungkit crite2 yg dh lepas... lol! lol! lol! dh jd sejarah pn. kalo nk ungkit, selangor dh puas menang byk sgt piala dpd dulu smpai skrg... RED GIANT.

kalo nk crite pn, yg semasa ok.

REKOD PERTEMUAN

Selangor 2 - 4 Perak (Stadium Shah Alam)
Selangor 4 - 1 Perak (Stadium Ipoh)
Selangor 4 - 4 Perak (Stadium Ipoh)
Selangor 2 - 1 Perak (Stadium Shah Alam)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??   

Back to top Go down
 
Team Mana ea agak2 pegang takhta EPL??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Team McCann comparable to Team Ramsey
» The team is following another equally strong line of inquiry that she might now be dead
» Team Serch
» Team Rocket! R
» /4-1192263368-forumotion-team

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Prop-C  :: Comment, Suggestion & Poll :: Poll-
Jump to: